H-D Fat Boy – 30 år med muskler


Pressemelding, Harley-Davidson: "VI FEIRER 30 ÅR MED MUSKLER I 1990 introduserte vi Fat Boy®. I år feirer vi en av de mest ikoniske motorsyklene noensinne laget av Harley-Davidson® ved å lansere jubileums-sykkelen 2020 Fat Boy® 30th Anniversary.

Blacked-out fra skjerm til skjerm, med detaljer i bronse, drevet av en mørk Milwaukee-Eight® 114-motor. Dette er en modig og kraftig nytolkning av en ekte pioneer. Med kun 2.500 motorsykler tilgjengelig på verdensbasis, hver enkelt med unikt serienummer, vil disse fort bli revet bort.

Klikk her for å lese om denne unike og eksklusive motorsykkelen, eller snakk med din nærmeste forhandler for å finne ut mer.

KREV DET BESTE. INGENTING ANNET. CVO Road Glide® slutter seg til familien av premium motorsykler laget i begrenset antall. Harley-Davidson Custom Vehicle Operations. Det er det beste av det beste Harley-Davidson kan tilby, den kombinerer ultimat styling, kraft og teknologi. Fullstappet med funksjoner og custom-detaljer for å ta din Touring-opplevelse til det ytterste. Hai-nese-kåpe som kutter vinden som en kniv. Unik lakk. Lekker motor-spoiler foran. Kahuna™ Collection. Eksklusiv Milwaukee-Eight® 117-motor. All den nyeste teknologien, inkludert H-D™ Connect og RDRS. Listen bare fortsetter. Denne maskinen er bygget for de som nekter å nøye seg med nest best.

Klikk her for å lese mer, eller snakk med din nærmeste forhandler.

#Nyhet #HarleyDavidson

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.