Lorenzo tilbake i Yamaha-stallen!


Fem ganger VM-mester i Road Racing (3xMotoGP + 2x250cc) Jorge Lorenzo pensjonerte seg i slutten av fjoråret, etter å ha kjørt de siste årene for Ducati. Han har nå sagt ja til å bli testfører for Yamaha i årets GP-sesong. I pressemeldingen fra Yamaha sier Lorenzo: “Returning to Yamaha brings with it some good memories. We secured many podiums and victories, and three titles together, so we know where our strengths lie. I want to thank Yamaha for this opportunity, because this allows me to do what I love – riding motorbikes and pushing the limit – whilst enjoying a slightly calmer lifestyle than I did in previous years." “I‘m very motivated to get to work and can‘t wait to start riding. I want to do my best for Yamaha‘s future, and I hope my riding experience will be helpful to Yamaha‘s engineers and riders to bring the title back to Yamaha." Honda-føreren Marquez var helt suveren i motoGP i fjor, og det skal bli spennende å se om Lorenzo fra sin testførerposisjon klarer å hjelpe Yamaha sin YZF-M1 til å kjempe om årets tittel. Det skal også bli interessant å se om GP-mesteren fra 2010, 2012 og 2015 blir å se som Yamaha-fører i 2021. Hvem vet?

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg