Speed Motorcenter i Sandefjord fyller 50 år

28.01.2020

 

MC-avisa gratulerer en av bransjens nestorer Terje Bredal med 50-årsjubileet til Speed Motorcenter. Det er ikke hver dag vi har slike storslåtte jubilanter i bransjen!

 

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

Foto: Anders Eidevik.

 

Speed har etablert seg som en av landets flotteste og best administrerte forhandlere i Norge over fem tiår. En forhandler som nyter stor respekt på grunn av et mannskap som hører hjemme i eliteserien. Det alltid hyggelig å komme til Speed, og det blir nesten alltid like dyrt!

Terje Bredal og crewet har etablert seg som en av Norges største aktører, og de har kunder over hele landet. Forhandleren som ikke har lært ordet «nei» stiller alltid opp for å pleie kunder, dele erfaring eller være en viktig kilde eller fødselshjelper til nye ideer. Det er vi alle så utrolig takknemlige for, og det er helt på sin plass å gratulere og overbringe gratulasjoner fra hele bransjen? Speed er en av landets største forhandlerne av både BMW og Yamaha, og gjennom sitt arbeid sørger de hver eneste dag for at tusenvis av førere forblir glade og lykkelige.

 

Her er en kort videosnutt som Speed MC har fått laget i forbindelse med 50-årsdagen sin:

 

Jubilanten skal feires gjennom hele året, men et av høydepunktene blir nok Touringtreffet på Beitostølen første helgen i september. Her blir det spennende program og herlige overraskelser, så meld deg på!

MC-avisa gratulerer alle ansatte og selvfølgelig Terje og Lise som utøver et fantastisk eierskap til stor glede for motorsykkelfolket.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.