Sesongstart for Sondre «Gekko» Haga


Pressemelding: "Tiden er endelig kommet der sesongens første konkurranse for Trialutøver Sondre Haga er gått av stabelen. Og det hele startet innendørs i den tyske byen Ingolstadt, foran en fullsatt hall med 2700 ivrige tyskere på tribunene. Sondre skulle her bl.a konkurrere med den tyske utendørsmesteren Franz Kadlec, som også er en utøver Sondre har kjempet mot ved flere andre anledninger.

Sondre har ikke ligget på latsiden i vinter og er i såkalt stigende knallform. Og med bekreftelsen på at han også i år er tatt ut på det norske landslaget av landslagsjef Marius Dammyr så var og er motivasjonen høy. Rogalendingen har kun et mål i år og det er VM, der målet er pallplassering for så og kunne rykke opp til GP klassen og kjøre blandt de aller beste i verden. Derfor dro Sondre til Tyskland med stor selvtillit og ønske om å vise seg skikkelig frem.

Og la oss med en gang konkludere med at han hadde ingen andre planer enn å vinne, noe annet ville vært litt for feigt, ihvertfall for en vikingspire fra Norge med ambisjoner. Og slik gikk det vel også da det kun var Franz og Sondre som til slutt sto igjen med like poeng, og da er det tiden som avgjør, og de av oss som har sett Sondre kjøre vet at han ikke er noen sinke i seksjonene men stort sett flyter fort frem, noe han også gjorde i helgens ADAC Hallen Trial 2020 konkurranse og smack bang boom, første seier var i boks før vi andre har rukket å slanke vekk så mye som et gram av juleribba." Tekst: Pål Magnussen. Foto: lydiabauerphoto.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.