Først i Norge og først i Norden – H-D Oslo går elektrisk


Under Oslo Motor Show på Lillestrøm i fjor høst var det svært folksomt på standen til Harley-Davidson Oslo. Grunnen var at H-Ds elektrisk satsing, «LiveWire», ble vist til et meget interessert norsk publikum for første gang.

Sigbjørn Gregusson prøvesitter Harley-Davidson LiveWire for første gang under Oslo Motor Show i fjor høst. (Foto: Jarl Hole)

Blant publikum var det en som av naturlige årsaker var spesielt spent, Sigbjørn Gregusson fra Lillehammer. Sigbjørn skrev kontrakt og betalte depositum på en LiveWire hos H-D Oslo for hele fem år siden. På den tiden var det fremdeles ikke sikkert at prosjektet ville bli kommersialisert. På Oslo Motor Show fikk han se og prøvesitte sykkelen for første gang. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, heter det!

Lørdag 11. januar kom den store dagen da Sigbjørn fikk overlevert sitt eget eksemplar hos H-D Oslo som den første i Norge og Norden. Det ble helelektrisk og helamerikansk, da Sigbjørn like godt stilte med en Tesla for å hente LiveWire hjem til garasjen i Lillehammer. Så blir det litt venting igjen i påvente av vår og noenlunde bare veier, før Sigbjørn og Live Wire gjør sin debut på landeveien. Vi venter i spenning på de første inntrykkene.

Som alle kunder hos Harley-Davidson Oslo ble Sigbjørn og hans nye sykkel foreviget med bilde av en amerikansk landevei som bakgrunn lørdag 11. januar. (Foto: H-D Oslo)

Sigbjørn roser H-D Oslo og alle de han har vært i kontakt med for svært god kundepleie og oppfølging gjennom hele prosessen fra han bestilte LiveWire til han fikk den utlevert.

Tekst: Jarl Hole.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.