Kick-off PRT Ducati/Plassen Roadracing Team

14.01.2020

 

Plassen Roadracing Team hadde kick-off-samling for 2020-sesongen i går, og her er en pressemelding fra teamet i den anledningen:

"Hele 60 stykker var kommet for å høre Plassen Roadracing Team sine planer i 2020. Ole Bjørn kunne med stor iver fortelle at han også i 2020 skal kjøre det Spanske mesterskapet i Superbike med Ducati Panigale R
 

 

Teamet la fram en plan på hva de føler skal til for å stabilisere seg topp 5 i en av verdens tøffeste nasjonale serier. Planen inneholder blant annet mer kjøring og litt endring i hvordan man legger opp en race helg. Ole Bjørn er klar på at med små endringer er det mulig å prestere helt i toppen.

Allerede i februar er det planlagt en test på Valencia, før det er test sammen med VM-teamene på Jerez i mars. Senere i mars vil det være en offisiell test, før før det hele starter med løp 4.–5. april. Nytt av året er at det kjøres to løp hver helg, noe teamet er fornøyd med ettersom man får mer igjen for hver runde.
 

 

Teamet er veldig heldig som beholder de fleste av samarbeidspartnerne, samt at noen nye kommer til. Det jobbes fortsatt med å øke ressursene, noe man er avhengig av for å gjennomføre planene. For å øke interessen, arrangerer teamet turer til løp, go-kart turneringer og andre aktiviteter. Blant annet på finaleløpet i 2019 var det ca. 40 personer fra Norge som tok turen for å følge Ole Bjørn."

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.