Triumph Street Triple RS er med i filmen «Birds of Pray»


Triumph sitt samarbeidet med Warner Bros. Picture har vart lenge, og det fornyes med filmen «Bird of Pray» som kommer til kinolerettet i slutten av februar. Hva trenger man når man skal filme «bad ass» actionscener med motorsykler i 2020? Jo, en svart Street Triple RS, en skikkelig frekk fører og et foroverlent filmteam som får de mest hårreisende manøvre til å se dritenkle ut ... Filmen «Bird of Pray» foregår i Batman-byen Gotham og omhandler en politimann, en sangfugl, en narsisist og en kvinnelig mafiaboss som etter hvert snur byen opp ned i jakten på en ung dame som selvfølgelig vet for mye og er altfor plagsom. Dybde – nei, action-terapi – ja. Sykkelen som brukes er den helt nye Street Triple 765 RS, som i motorsykkelverdenen representerer frekkhetens nådegave og kirurgisk presisjon. En ikonisk «image-pumpe» som kun begrenses av førerens ferdigheter. Den er helt svart, og den har mye lyd, mye krefter og utenomjordiske svingegenskaper, og er selvfølgelig svært godt egnet til å filmatisere fart, spenning og drama. Trolig veldig god underholdning for autofile hoder med spesielle interesser for tohjulinger og velstelte kropper med mye energi! Triumph er virkelig på ballen om dagen, og ryktene sier at merket tar del i spennende filmproduskjoner som James Bond og mere til i tiden som kommer. Det er kult, vi liker det, og det bygger utvilsomt opp under «imaget» Triumph ønsker å skape. Og det skulle ikke forundre oss om dette «imaget» er sammenfallende med dine egen ønsker og motiver for å kjøre en Triumph, hva vet vel vi! Vi synes det er vel fortjent. Triump har produsert motorsykler i 115 år, og nå bygger de ca. 65.000 motorsykler pr. år. De har siden de første gang vant Isle of Man TT i 1908 holdt seg langt fremme i teknologi-racet for å være blant de beste og vinne nye markeder. I dag serverer de Moto2-sirkuset med en egen utgave av nettopp denne motoren, og hvor kult er ikke det? Kudos til Triumph som virkelig lener seg forover til vår store glede. Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg