Juleferie i Vietnam – ny clutch på julaften


Vi våkner opp til julaften i Noggoi. Kanskje kommer nissen med ny clutch i dag. Home stay-verten forsøkte så godt han kunne å sjenke oss med risbrennevin i går, men vi styrte bra klar av det. Bussen med nye deler ankommer kl 10. Tekst og foto : Kyrre Hagen. Vi bor ved Ho Dien Thac Ba, som er en innsjø på over åtte mil. Duong, vår guide, har ordnet en båttur for oss mens vi venter på sykkelen. Båten er en slank stålbåt på sikkert 40 fot, med bilmotor og en lang aksel med propell på tuppen. Ute på innsjøen er det et mylder av øyer. Fiskere trekker hundrevis av bittesmå teiner. De stables opp i hele båten. Været er 20 grader både på land og i vann.

Etter lunsj er sykkelen klar med ny clutch. Duong legger i vei i et drepende tempo for å ta igjen det tapte. Dessverre må vi kjøre raskeste vei i dag for å nå frem i tide. Det går bokstavelig talt unna. Inne i en landsby vinker noen ivrige politifolk oss inn. Duong har instruert oss til å stoppe bare dersom han gjør det. Vi slipper unna. I morgen blir det mere offroadkjøring langs grensa mot Kina. I kveld nyter vi vietnamesisk julemiddag med pinner og med medbrakt aqavit. Vi ønsker alle en riktig God Jul.

Bilder fra andre kjøredag i Vietnam:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.