Helite introduserer trådløs teknologi i sine klær


Fra pressemelding.

På Milano-messen viste Helite frem sin nye trådløse teknologi. Fra tidlig neste år vil Helite's første wireless modell bli tigjengelig. Helite kommer da med en helt ny teknologi for maksimal beskyttelse ved MC-kjøring. En revolusjon i detektering og beskyttelse. wireless Airbag systemet til Helite består av 2 sensorer: • En sensor integrert i vesten (CDU): som følger førerens bevegelser i kontekst • En sensor som plasseres på motorsykkelens fremgaffel (SDU): som detekterer kollisjon mot motorsykkelen.

De 2 sensorene er elektonisk parret og analyserer situasjonen continuerlig. Når et fall eller kollisjon blir detektert vil vesten automatisk blåses opp i løpet av 80ms og beskytte føreren før han treffer noe. Sikker deteksjon: mellom 31 ms og 60 ms ved en hastighet av 35 km/t (som dekker 85% av alle ulykker). Vest + gaffel sensor: Wireless systemet bruker 2 sensorer (CDU og SDU) og analyserer situasjonen i sanntid. CDU sensoren er plassert inne i vesten. For optimal komfort er elektronikk-kortet plassert ved CO2 patronen. De første modellene som vil få denne nye teknologien er Turtle 2 og GP Air. Etterhvert vil hele Helite sin MC-porteføljen bli utvidet med modeller som har denne nye teknologien.

Les mer på www.helite.no.

Flere bilder med forklaringer:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.