Ni 2020-nyheter fra Michelin

17.11.2019

 

Pressemelding, Michelin.

 

Michelin presentererte flere spennende nyheter som skal lanseres i 2020 på årets motorsykkelmesse, EICMA 2019 i Milano, Italia. Ikke mindre enn ni nye dekk, som kommer til å stå for 25 prosent av Michelins omsetning av motorsykkeldekk til neste år, ble introdusert på messen.

Markedet for motorsykkeldekk vokser, og Michelin driver en innovativ forretningsvirksomhet med kontinuerlige investeringer, samtidig som selskapet forsterker sin posisjon. Dette ble senest illustrert ved at selskapet inngikk en avtale med Multistrada som er en større aktør innen dekkbransjen. Antall solgte motorsykkeldekk fra Michelin har fordoblet seg de siste tre årene, og forventes å fordobles igjen i løpet av de neste fem årene.

Mobiliteten forandrer seg og utvikler seg konstant, spesielt i urbane strøk. Michelin er kjent for sin evne til å tilpasse seg utviklingen, og dagens situasjon er ikke noe unntak. For å møte denne utviklingen har selskapet inngått et partnerskap med elmotorsykler-utleiere, delingstjenester og aktører innen mobilitet som for eksempel Hertz Ride. Michelins partnerskap med motorsykkelprodusenter søger for de som dekkprodusent oftere blir involvert tidligere i arbeidet med utivkling og design av nye produkter.

– Michelin feirer i år 130 år som dekkprodusent og vi er stolte av å delta på MC-messen, EICMA 2019 i Milano, sier David Enmark, nordisk markedssjef for motorsykkeldekk i Michelin. Vi er glade for å kunne feire dette ved å introdusere hele ni nye dekk på markedet for 2020 som vi også viste frem på messen. Dette viser tydelig vårt fokus på å fortsette å utvikle bærekraftige mobilitetsprodukter i fremtiden.

 

Michelin-nyheter for 2020:

Michelin Power Range – fire nye dekk lanseres innen segmentet sport- og hypersportmotorsykler som stiller høye krav til prestasjon.

Michelin tilbyr nå, i forbindelse med de nye dekkene, ett komplett tilbud fra vei til konkurransebane: Power 5, Power GP, Power Cup2 og Power Slick2.

Michelin City Grip 2 – et nytt dekk for den daglige scooter-kjøreren som prioriterer maksimal sikkerhet på ulike underlag i vekslende føre.

Michelin Commander III Touring – for langveiskjørere som vil legge mange mil bak seg uansett føreforhold.

Michelin Commander III Cruiser – et nytt dekk for langkjøringsentusiaster.

Michelin Enduro XTrem – et dekk med perfekt grep for tøff off-road-kjøring og ekstreme terrengkonkurranser som ofte innebærer varierende underlag, alt fra stein og leire, til trerøtter og kraftige skrenter.

Michelin StarCross 5 Mini – et innstegsdekk innen motorcross som er spesielt tilpasset yngre førere i et tidlig stadium av sporten.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.