Royal Enfield er endelig i Norge


Royal Enfield har hatt litt av en utvikling de siste få årene, og nå er endelig merket kommet til våre nordlige breddegrader. Det indiskeide engelske merket vil bli importert til Norge av Lazy Boyz i Oslo.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik. (Bildene er fra årets EICMA-messe).

Royal Enfield har de siste årene blitt verdens største produsent av mellomklasse sykler, med snart 1.000.000 produserte enheter årlig. Dette er ikke mindre enn et av verdens eldste motorsykkelmerker vi snakker om, og i dag er de eid av den indiske gruppen Eicher Group som også eier Harris Performance. Fabrikken har utviklingskontor i Leicestershire i England, og deres 650-modeller ligger faktisk på salgstoppen i både England og Frankrike!

Det er Lazy Boyz på Alnabru i Oslo som har blitt importør av Royal Enfield til Norge. Lazy Boyz er fra før forhandler for Harley-Davidson, men vil fra våren 2020 også ha et eget showroom og butikk for Royal Enfield i 1. etasje.

Da MC-avisa var innom denne uken var allerede de første Royal Enfield-modellene kommet til butikken, og flere ventes inn i løpet av kort tid. Selv om motorsørrelse og ytelse ikke akkurat er skremmende, er dette utrolig vakre A2-modeller med høyt komponentnivå bygget i topp moderne fabrikklokaler.

Les mer om Royal Enfield og se modellene her: www.lazyboyz.no/royalenfield.

#Nyhet #RoyalEnfield

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg