Harley-Davidson Pan American og Bronx pluss årets Battle of the Kings-vinner


Harley-Davidson har sendt ut en pressemelding om prototypene Pan American og Bronx, som begge må sies å leve opp til slagordet "more roads to Harley-Davidson". Vinneren av årets Battle of the Kings er også klar! Tekst: Anders Eidevik. Pan America er H-Ds første modell i adventure-segmentet, og sykkelen lanseres med mottoet "touring blir til omkjøring". Det er altså langt fra bare allfarvei denne sykkelen er ment å brukes på! – Dette er vårt tohjuls multi-verktøy bygget for å vare, designet for å utforske og konstruert for full guffe, skriver Harley i pressemeldingen. Klikk her for å lese mer om Pan American på H-Ds nettsider.

Streetfighteren Bronx har fått mottoet "fight club – mellomvekt har fått en helt ny mening", og Harley lover kompromissløs attitude med ytelsen som er nødvendig for å understøtte den. Begge disse prototypene fikk mye oppmerksomhet på årets EICMA-messe, og de virker å være ganske produksjonsklare. Klikk her for å lese mer om Bronx på H-Ds nettsider.

Vinnersykkelen i årets Battle of the Kings er "FXGTS Coast Glide" bygget av amerikanske Laidlaw. – Motorsykkelen er basert på en Harley-Davidson Sport Glide-modell, og er blitt bygget om til en særdeles unik motorsykkel. Med FXRT-styling og Sør-Californisk twist, er bygget en hyllest til Pacific Coast Highway og Sør-Californias innflytelse på moderne performance cruisere, skrives det i pressemeldingen fra H-D. Klikk her for å se flere bilder av sykkelen på H-Ds nettsider.

#Nyhet #HarleyDavidson

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.