MC-klyngen i Åsane: Yamaha Bergen

31.10.2019

I Bergen har MC-butikkene samlet seg i en såkalt næringsklynge i Åsane. Her finner en MC-Marine, Harley-Davidson Bergen, Triumph Bergen, Ride Bergen, Bergen MC Center og Yamaha Bergen.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.
Først publisert i MC-avisa nr. 9-19.


Yamaha Bergen – Storselgeren:
 

Yamaha Bergen flyttet til Haukås Næringspark i november i fjor. Både Geir Hansen, som er ansvarlig for MC-avdelingen, og verksmester Christian Asheim er veldig fornøyd med å komme inn i moderne og lyse lokaler.

Yamaha Bergen startet i Breivika i 2003. Butikken flyttet til Åsane i 2008, og i fjor høst flyttet de noen kilometer lenger nord, til Haukås Næringspark. Bygget ligger rett ved siden av E39, retning Førde.

Det første som slår en når en kommer inn i butikken, er takhøyden som er på over 10 meter. Her er det luft og plass! Taket er sortmalt, som seg hør og bør i en ny Yamaha Design Store. Yamaha Europe tegner noen nydelige butikklokaler, og Yamaha Bergen er intet unntak. Her får syklene god plass til å eksponere seg, og det er selvsagt en egen tuchskjerm der en kan designe sin egen MC utstyrsmessig.

Geir Hansen, som har ansvar for MC-avdelingen, er også fornøyd med de nye lokalene. ”Her har vi mulighet til å vise alt som Yamaha kan tilby våre kunder. Jeg er kjempefornøyd med stor plass og ny utstilling,” forteller en engasjert Geir Hansen. Geir er selger med stor S! Alene har han i flere år solgt utrolig mange sykler med stemmegaffel på tanken. Yamaha er også i år det desidert største merket i Hordaland når det gjelder nysalg av tung og lett MC, slik det har vært de siste årene.

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

Bunn

MC-Huset_200x200_feb20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.