Første europeer på Route 66 med EL-Harley


Sigbjørn Gregusson (62) fra Lillehammer blir den første norske LiveWire-eieren og første nordmann og europeer til å kjøre Route 66 på EL-Harley.

Tekst: Anders Eidevik. Foto: Route66usa.info.

Da Harley-Davidson lettet på sløret på LiveWire-prosjektet for fem år siden, henvendte likegodt Sigbjørn Gregusson seg til Lazy Boyz (Harley-Davidson Oslo) og signerte kjøpskontrakt. Da var det langt fra klarert at H-D ville gjøre alvor av konseptet! Nå er det klart at Sigbjørn ikke bare blir den første norske LiveWire-eieren, han blir også første nordmann og europeer til å kjøre Route 66 på EL-Harley. – Dette blir moro! Jeg signerte kjøpskontrakt allerede for fem år siden på kjøp av denne Harley-Davidson LiveWire. Jeg kjørte med Route66usa.info for ca. 10 år siden, og gleder meg til å prøve å bli førstemann i historien i Europa som kjører hele Route 66 USA på El-Harley. Arve Stallvik vil arrangere turen, og jeg gleder meg til å planlegge flere detaljer rundt turen, sier Sigbjørn.

LiveWire-eier Sigbjørn Gregusson sammen med Arve Stallvik, grunnlegger av Route66usa.info.

Første firma med tur på EL-Harley: – Sigbjørn kjørte Route 66 USA med vårt firma for ca. 10 år siden. Nå blir han førstemann i Norge og kanskje hele Europa som kjører hele Route 66 USA på EL-Harley. Vi blir første firma i verdenshistorien som gjennomfører Route 66 USA med elektrisk Harley. Dette blir moro. Ikke alle praktiske detaljer er på plass, men vi har en klar plan på å få til dette, sier Arve Stallvik, grunnlegger av Norges og verdens største Route 66-firma, som også var det første firma i verden som filmet hele Route 66 USA live minutt for minutt fra Harley i juni i år.

Klikk her for å gå til reiseoperatørens Facebookside.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg