Yamaha MW-Vision

24.10.2019

 

Noen som husker BMW C1? Nå kommer Yamaha med et scooter/gocart-aktig kjøretøy med doble hjul foran og tak som på C1en. Det Yamaha nå viser frem på Tokyo Motor Show 2019 er virkelig fremtidsrettet. Her følger redigert pressemelding fra Yamaha:

"Denne neste generasjons personlig mobilitetskonseptmodellen bruker LMW-teknologi og er et et nytt konseptforhold mellom brukere og kjøretøy. Den ble utviklet med sikte på å få førere til å nyte spenningen som kommer fra å lene seg sammen med sykkelen gjennom svinger – muliggjort av LMW-plattformen – med større komfort og sinnsro. LMW-plattformen er Yamahas betegnelse på kjøretøyer med tre eller flere hjul som kan lene seg som en motorsykkel gjennom svinger.

Den er også utstyrt med teknologi som styrer etter førerens kroppsbevegelser, samt revers, og det kokongliknende karosseriet er enkelt å håndtere og manøvrere. Med tilnærminger som interaktiv kommunikasjon mellom brukeren og kjøretøyet ved hjelp av lyd og lys for helt nye mobilitetsopplevelser, antyder YAMAHA MW-VISION hvordan sammensmeltingen av robotteknologi og mobilitetsteknologi kan produsere former for mobilitet som er mer i takt med menneskelige følelser."

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.