Norwegian Bike Festival 2020


I går ble det kunngjort at Norwegian Bike Festival 2020 vil bli arrangert helgen 12.–14. juni. Denne festivalen kom som et friskt pust inn i MC-kalenderen for første gang i år, og arrangøren har klere målsettinger for fortsettelsen.

Tekst: Anders Eidevik.

På Norwegian Bike Festival (NBF), som gikk av stabelen for første gang i juni, ble godt, gammelt MC-treff kombinert med fullt dragracestemne for MC-klassene. I tillegg kunne alle som ønsket prøve seg på stripa med egen sykkel, og på scenen ble det spilt hardrock på lørdagskvelden. Litt av en pakke! Primus motor og festivalsjef Bjørn Jensen i arrangørklubben Norsk Dragracing Gardemoen (NDGR) gleder seg til å ta imot enda flere feststemte motorsykkelentusiaster på hjemmebanen Gardermoen Raceway under den kommende andre utgaven av festivalen. – Stemningen på den første utgaven av festivalen var helt fantastisk, og tilbakemeldingene fra publikum og ikke minst utøverne var helt overveldende. Ikke bare under stevnet, men også i ettertid, forteller festivalsjef Jensen til MC-avisa. Bjørn Jensen sier han har noen gode ideer på lur til hvordan neste års festival kan nå målsettingen: En enda bedre festival med mye bra racing og publikumsopplevelser.

– Hvis du skal på bare én utflukt i 2020, da er det Norwegian bike festival som gjelder. Vi har klare ambisjoner at dette skal bli Norges største festival hvor man også kan delta aktivt hvis man vil, avslutter Jensen. Klikk her for å gå til NBF sin Facebookside.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.