Ny Yamaha MT-03


Yamaha har startet med oppgraderingen av sine MT-modeller. Først ut er A2-modellen MT-03 som kommer med doble skråskilte LED-frontlykt og nye LED-blinklys. Tekst: Ole Martin P. Eidevik. Den tosylindrede motoren på 321 kubikk er den samme, men det er ny 37 mm oppned-demper foran og lengre svingarm med nye støtfargerinnstillinger. Designmessig har den nye MT-03 blitt et herlig skue. Yamaha kaller det for nytt dynamisk, foroverlent design. Bensintanken på 14 liter har fått nye deksler som gir et råere design. Det er også nytt og moderne LCD-instrumentpanel der alle data vises i hvit på sort bakgrunn, og det skal være praktisk å bruke.

Nøkkelfunksjoner for 2020 MT-03: - Aggressiv neste generasjons MT-design - Doble skråstilte posisjonslys, LED-frontlys - Sofistikert 2-sylindret motor på 321 cc - Ny 37 mm oppned-forgaffel - Lang svingarm med nye støtfangerinnstillinger - Lettvektsramme i diamond-type - Ergonomisk kjørestilling - Utseendet til og følelsen av en høykvalitets storsykkel - Nytt høyteknologisk LCD-instrumentpanel - Nye lette LED-blinklys Yamaha melder at MT-03 vil være hos din lokale forhandler fra desember 2019. MT-03 vil være tilgjengelig i Ice Fluo, Icon Blue og Midnight Black. Det er selvsagt et bredt utvalg av Yamaha-tilbehør til sykkelen. Du kan også bestille din versjon av MT-03 på MyGarage-appen som du finner på Yamaha sine nettsider.

Flere bilder:

#Nyhet #Yamaha

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg