Internasjonal sesongavslutning for Sondre

05.10.2019

 

Pressemelding.

Da var vi kommet til den tiden av året der man vet at alle motorsportutøvere går inn i tunge depresjoner, nemlig sesongavslutning. Dette betyr som regel at hjelmen henges på hylla og at sykkel stues bort, innerst i garasjen. Heldigvis er det ikke slik for Sondre «Gekko» Haga. For ja, selv om det på en måte er slutt for i år internasjonalt, så tar unggutten aldri fri.

Sist helg var det det prestisetunge Trial Des Nations, eller Lag VM som det også kan hete, som sto for tur. Sondre var selvfølgelig tatt ut på landslagets elite lag for menn, sammen med veteran Håkon Pedersen og Jarand-Matias Vold Gunvaldsen, og konkurransen var lagt til solfylte Ibiza i Spania. Som flere jo vet så trener Sondre fast i Spania, slik at disse forholdene er noe han er kjent med og har mange timer i.
 

 

Norge stilte i gruppe A som er de 7 beste nasjonene i verden, basert på fjorårets TDN-resultat. Dette er en gruppe med alle storkanonene som f.eks. Japan og England, og der de norske guttene opp gjennom en mangeårs satsning har klart å klatre opp i, noe som er en liten bragd i seg selv da vi ikke kan skryte på oss altfor mange stjerner. Men at vi i 2019-versjonen av landslaget hadde med tre toppførere av stjernekaliber, var det ingen tvil om, og at Sondre gjorde sin jobb med 100 % innsats er helt sikkert, der guttene nok en gang sikret Norge en fortsatt plass i A-gruppen med å sammen kjøre inn til en god 6.-plass, noe som hindrer oss nedrykk og som stadfester oss som en liten, men seriøs aktør i internasjonal Trial.

I tillegg må vi gratulere de Norske jentene som gjorde en fantastisk prestasjon og tok hjem en VM bronsemedalje på kvinnenes høyeste nivå.
 

 

Sondre skal nå hvile litt på laurbærene før han farter videre, eller nei da, han er allerede på vei til neste trening, neste mål og neste sesong, han. Faktisk er det runde i Spansk mesterskap denne helgen, så heng bare med, for unggutten fra Rogaland, han har ikke tenkt å gi seg før han står på toppen, han.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.