Spesialrabatt til NMCU-medlemmer


Nå gir NMCU-medlemskapet uttelling også hos rederiet DFDS, som gir rabatt på ferjestrekningene Oslo – København og Amsterdam – Newcastle. Tekst: Pressemelding fra Norsk Motorcykkel Union (NMCU). Salgssjef Morten Evensen hos DFDS forteller at rederiet – helt unntaksvis – har innrømmet NMCU-medlemmer 15 prosent rabatt hele uka. Det er slettes ikke alle forunt å bli tilbudt 15 prosent rabatt også på torsdag, fredag og lørdag, som er de mest populære avgangene.

Og som om det ikke er nok, har selskapet trådd til med ytterligere fem prosent rabatt for å feire innledningen av et nytt samarbeid. Slik at i perioden 25.8.–18.12. og 2.1–1.4., med unntak av uke 40 og 42 i år og uke 8 neste år, får du fra søndag til onsdag 20% rabatt.

Rabatten gjelder altså for kjøretøy, fører og passasjer(er), og utgjør såpass mye at feriebudsjettet blir noe mer romslig. NMCU-rabatten gjelder også om du måtte velge å kjøre bil og ikke motorsykkel på turen.

– Vi har absolutt gode erfaringer med motorsyklister, og vi ønsker å få med enda flere på seilingene våre. Vi har noen tilsvarende avtaler med andre MC-organisasjoner, blant annet i Tyskland, og vil gjerne tilby det samme til norske motorsyklister, sier salgssjefen.

For å oppnå NMCU-rabatten, må du bestille båtturen ved å gå via NMCUs hjemmeside (https://nmcu.org/nyttig/medlemsfordeler/) hvor du finner linken til DFDS sitt bookingsystem, og vipps så har du mer enn tjent inn NMCU-kontingenten.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.