En måned igjen til Oslo Motor Show


Fredag 25. oktober åpner Oslo Motor Show (OMS) på Norges Varemesse i Lillestrøm for tiende år på rad! Arrangøren lover et bredere, større og heftigere arrangement enn noen gang før. Tekst: Anders Eidevik. Det er ikke akkurat en lavmålt jubileumsfest vi her snakker om – og det er bra for alle motorinteresserte som vil finne veien til Lillestrøm siste helg i oktober. – Vi tror det blir "tidenes motorfest" på norsk jord, faktisk. Det blir futt og fart på nær 40.000 kvadratmeter, sier arrangøren i en pressemelding om årets OMS. Det har vært gøy å følge OMS sin utvikling. Arrangøren har lykkes godt med mange forskjellige konsepter, og ikke vært redd for å ta inn nye elementer. Dette vil de fortsette med. – Selvsagt har vi fornyet oss og utviklet arrangementet i forhold til tidligere. Men vi har også videreført de beste ingrediensene som gjennom et decennium har formet OMS, bygget identitet/omdømme og utviklet oss til Norges største og viktigste motor-evenement. Slikt forplikter. Både publikum og utstillere skal bli fornøyde, sies det videre. Neste uke vil media og publikum få et bredere innsyn i hva som venter oss på årets OMS. Så følg med her på MCavisa.no og på OMS sin nettside, www.oslomotorshow.no.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg