VM-avslutning for Sondre Haga


Årets siste runde i Verdensmesterskapet for Trial utendørs gikk i helgen i Spania, det midlertidige hjemstedet til toppidrettsutøver Sondre "Gekko" Haga fra Hommersåk i Rogaland. Tekst: Pressemelding. Det var under tørre og støvete forhold litt nord for Benidorm at verdenseliten i Trial var samlet for det siste individuelle oppgjøret dem i mellom, inklusive vår egen gladiator som har slitt litt med stang ut i år på verdensarenaen. Derfor var det med stor spenning han entret helgens dyst, godt motivert av meget flotte prestasjoner hjemme i Norge i sommer. Og ingen skal kunne arrestere Sondre for ikke å prøve, her er det fullt fokus fra første seksjon. Sondre kjører i eliteklassen som heter Trial2 når han kjører VM, og målet er mer enn noe annet å komme opp i elitepulje 1, TrialGP, der den mest legendariske motorsykkelutøver gjennom tidene kjører, Tony Bou, som forøvrig vant VM for trettende gang på rad i helgen!

Nå har nok vikingen fra oljeberget litt igjen før han gruser storheter som Bou, men bare det å ha slike figurer rundt seg, trene med og lære fra, gir det hele en ekstra dimensjon. En dimensjon vi ser resultater fra når en stang-ut sesong likevel gir Sondre en solid 11.-plass sammenlagt i årets VM.

Vi er helt sikre på at dette bare er begynnelsen på et lite stykke norsk motorsporteventyr. Det kommer garantert til å bli både pallplasser og grusing av en og annen internasjonal stjerne i årene som kommer, men for nå så feirer vi en flott gjennomført sesong med tanken om at kun ti stykker i verden var bedre en han, noe som i seg selv er helt konge! Neste helg avsluttes hele sesongen med Lag-VM, der Sondre er tatt ut på landslaget og ska kjøre for Norges ære i Gruppe 1, som er gruppen for de seks beste nasjonene i verden, og der Norge stiller med et knallgodt lag både for kvinner og menn, med en ung gutt fra Rogaland som ledestjerne.

Flere bilder:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg