Ta en prøvekjøring du ikke ønsker skal ta slutt


Pressemelding fra Harley-Davidson Norge. Ikke alle gode ting må ta slutt. Prøvekjør en hvilken som helst Harley-Davidson® 2020-modell, og du deltar automatisk i trekningen om å forlenge prøveturen med fire uker. I tillegg legger vi til et utvalg av eksklusive varer*. Så hvilken vil du prøve? Low Rider® S er tilbake med aggressiv kraft og retrostyling som gir deg en kjøretur som ingen andre. Den nye Road Glide® Limited kombinerer en rekke nye teknologier for å gi deg trygghet som aldri før, inkludert vårt nye Reflex™ Defensive Rider Systems**, som gir forbedret håndteringsytelse, og H-D™ Connect som viser data fra sykkelen på smarttelefonen din. Harley-Davidson® Street- og Sportster®-modellene er like smidige som alltid med sin rike racingtradisjon. Drevet av et brølende Milwaukee V-Twin-Powertrain motor er de laget for å legge ting bak seg. Uansett hvilken du velger vil det være vanskelig å sette den fra seg. Ta en prøvetur for å vinne.

Klikk her for å bestille prøvekjøring nå!

*Vilkår og betingelser gjelder. **Reflex™ Defensive Rider Systems er ikke standard på alle H-D® Touring motorcycle. Kontakt forhandleren din for å få vite mer.

#Nyhet #HarleyDavidson

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg