Ta en prøvekjøring du ikke ønsker skal ta slutt


Pressemelding fra Harley-Davidson Norge. Ikke alle gode ting må ta slutt. Prøvekjør en hvilken som helst Harley-Davidson® 2020-modell, og du deltar automatisk i trekningen om å forlenge prøveturen med fire uker. I tillegg legger vi til et utvalg av eksklusive varer*. Så hvilken vil du prøve? Low Rider® S er tilbake med aggressiv kraft og retrostyling som gir deg en kjøretur som ingen andre. Den nye Road Glide® Limited kombinerer en rekke nye teknologier for å gi deg trygghet som aldri før, inkludert vårt nye Reflex™ Defensive Rider Systems**, som gir forbedret håndteringsytelse, og H-D™ Connect som viser data fra sykkelen på smarttelefonen din. Harley-Davidson® Street- og Sportster®-modellene er like smidige som alltid med sin rike racingtradisjon. Drevet av et brølende Milwaukee V-Twin-Powertrain motor er de laget for å legge ting bak seg. Uansett hvilken du velger vil det være vanskelig å sette den fra seg. Ta en prøvetur for å vinne.

Klikk her for å bestille prøvekjøring nå!

*Vilkår og betingelser gjelder. **Reflex™ Defensive Rider Systems er ikke standard på alle H-D® Touring motorcycle. Kontakt forhandleren din for å få vite mer.

#Nyhet #HarleyDavidson

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.