Nye farger på supersportmodellene YZF-R6, YZF-R3 og YZFR125


Pressemelding, Yamaha Motor.

Yamahas R-World har det mest komplette utvalget av supersportsmotorsykler. Det enestående utvalget i R-serien for 2020 er inspirert av Yamahas M1 MotoGP-sykkel og ledes av flaggskipet YZF-R1M og YZF-R1 og gir alle spenningssøkende førere muligheten til å raskt bli bedre og gå helt til topps. For modellåret 2020 vil YZF-R6, YZF-R3 og YZF-R125 inkludert Icon Blue-versjonen som er i tråd med det offisielle Yamaha racing teamet i verdensmesterskapet, som ytterligere forsterker de sterke familiebåndene til R-serien og understreker deres rene racing-DNA. Fargealternativer for 2020: YZF-R6: Icon Blue Midnight Black YZF-R3: Icon Blue Midnight Black YZF-R125: Icon Blue Competition White Tech Black Originaltilbehør – det beste utvalget og den beste kvaliteten: Yamaha R-serie førere kan gjøre sykkelen til sin egen ved å montere en rekke originaltilbehør som er utviklet spesielt for disse eksklusive supersportmodellene. Spesifikt for YZF-R3- og YZF-R125-modellene er en sportspakke med tilbehør tilgjengelig - et eksklusivt sett med originaltilbehør som har blitt nøye utvalgt av Yamaha. Denne sportspakken består av en nummerskiltholder, skjerm, LED-blinklyssett, sideglidere og en tankpad. Den gir ikke bare YZF-R3 og YZF-R125 et skarpere utseende og en skarpere følelse - den fremhever også den nære forbindelsen mellom disse lette supersportsyklene og Yamahas vinnende WSBK- og WorldSSP-racere. Konfigurer en virtuell Yamaha med MyGarage-appen: Med den gratis MyGarage-appen kan Yamaha R-serieentusiaster konfigurere den ultimate Yamaha-supersportmodellen i 3D. MyGarage-brukere kan lagre og dele de virtuelle syklene med tilbehør, og de kan også sende den valgte konfigurasjonen til en Yamaha-forhandler som vil montere det valgte originaltilbehøret til kundens nye eller brukte R-sykkel.

Bildegalleri:

#Nyhet #Yamaha

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.