Lyst til å prøve Enduro under Straand-treffet?


Nå er det kun få dager igjen til Straand-treffet går av stabelen i Vrådal i Telemark. I år satser vi på å bidra til rekruttering til Enduro-miljøet. Klubben Flittig stiller med store ressurser for å instruere og veilede oss i en enkel løype som er satt opp ved hotellet for dagen. Tekst og foto: Ole-Andreas Isdahl.

Asbjørn Sletholdt er primus motor i Flittig-miljøet og er for øvrig grenleder Enduro i Norges Motorsportforbund (NMF). For anledningen neste helg har Asbjørn mobilisert både utøvere og hjelpemanskaper for at vi skal få prøve oss. Vi får også besøk at landslagsutøvere som skal kjøre oppvisning lørdag kl 12:00 og 15:00.

KTM og Husqvarna stiller sammen med Cross Centeret Snellingen og Flittig med utstyr slik at alle som har lyst kan få prøve under kyndig veiledning og litt trening i en enkel løype. Slike arangement skal godkjennes av NMF, og Flittig står derfor som arrangør av endurokjøringen. Asbjørn har gjort klart er kurs som er tilpasset nybegynnere, og har du lyst er det bare å ta kontakt med Asbjørn. Utstyr finnes på plassen rett nedenfor hotellet.

Klikk her for å gå til Straand-treffets Facebook-side.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg