NM-bronse til Flathaug på Rudskogen


Pressemelding, Team Flathaug Racing. På fredag kvalifiserte Henning seg til pole position etter et taktisk valg da det begynte å regne i det han kjørte utpå banen. Han var den eneste som var komfortabel med slicks på halvvått føre, og satte derfor pole med ca. 2 sekunder til nummer to. Under det veldig våte løpet slet Henning med dårlig grep og lå på sjuendeplass da løpet ble rødflagget. Det ble valgt å ikke restarte løpet, og ettersom to av førerene foran hadde krasjet, endte Henning opp på femteplass. Fredag kveld ble det gjort flere justeringer på sykkelen som fungerte veldig mye bedre på lørdag. Grunnet regn ble kvalen avlyst og Henning startet derfor fra pole position igjen. I løpet tok Henning en bra start og kjempet hele veien med Marius Ripel Jensen om seieren. Dessverre trakk Jensen det lengste strået, og Henning kjørte i mål 0,078 sekunder bak. Han er litt skuffet over resultatet, men er fornøyd med at teamet klarte å gjøre betydelige endringer på sykkelen som fungerte så dårlig på fredag. Ettersom Henning var avhengig av at Marius Ripel Jensen ikke kom i mål for å ta NM- sølvet, endte han opp med en sterk bronsemedalje etter et tungstartet år. Det er ingen tvil om at Henning er «back in business», og vi gleder oss veldig til neste sesong! Teamet ønsker å takke samarbeidspartnere og støttespillere etter nok en sesong på banen.

Foto: Picman v/ Gary Bailey.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.