Jonathan Lykke Nessjøen vant race med brudd i foten


Superstock 600-fører Jonathan Lykke Nessjøen (Yamaha) erklærer seg passe fornøyd med årets siste NM-helg på Rudskogen. Tekst: Pressemelding. Foto: Picman. Fredagsracet endte med full pott. Løpet gikk på vått underlag og ble ifølge Jonathan morsomt og underholdende. Årets norske mester Thomas Sigvartsen satte opp et høyt tempo fra start, og Jonathan trengte noen runder på å tette luka. Cirka halvveis i racet ble det rødflagg på grunn av krasj. Etter omstarten hang Jonathan med helt fra start. På siste runde kom han seg forbi Thomas Sigvartsen og ledet helt inn til mål. I lørdagens race, som også ble kjørt på våt og sleip bane, ble det dessverre krasj allerede i andre runde. Jonathan endte på fjerdeplass sammenlagt i årets NM. Etter å ha krasjet og pådratt seg flere brudd i foten under SM i Falkenberg for tre uker siden, måtte han dessverre stå over racene på Vålerbanen helgen etter. I år er reglene slik at man får full poengpott for å kvale inn til finaleracene, og dermed mistet han hele 100 mulige poeng og var sjanseløs i kampen om gull og laurbær i sammendraget. Men det står stor respekt av å stille i NM-finalen med flere brudd i foten. Heldigvis pådro han seg ikke nye skader i lørdagens uhell. Sesongen er ikke helt over for 18-årige Jonathan. Han reiser til Hockenheimring i Tyskland siste helg i september for å kjøre finaleracet i det åpne tyske mesterskapet (idm.de). Jonathan takker både team og sponsorer som gjør satsingen mulig. Resultater fredag: Jonathan Lykke Nessjøen Thomas Sigvartsen Anton Ueland Resultater lørdag: Thomas Sigvartsen Svein Rognmo Bobbo Enger Sammenlagt NM Superstock 600 2019: Thomas Sigvartsen Bobbo Enger Svein Rognmo

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.