Firpel triumf for Sondre «Gekko» Haga


Pressemelding. Med helgens avslutning i Norgescupen kunne Trialfører Sondre «Gekko» Haga gjøre opp status for den nordiske sesongen. Og til tross for at gullet glapp i helgens Norgesmesterskap, som forøvrig ble arrangert av Kristiansand Trialklubb, der unggutten kjørte seg inn til en meget flott andreplass, så er oppsummeringen særdeles hyggelig lesning for et motorsporthjerte. Gull i Nordisk mesterskap. Gull i NM X-Trial. Gull i SM X-Trial. Gull i Norgescupen og Sølv i NM Individuelt. Dette kommer ikke av seg selv, og selv om Sondre selv sier han var skuffet for at NM-gullet glapp, så er han meget fornøyd med seg selv, sitt treningsopplegg og egeninnsatsen. Helgen ble nok en gang et race mellom vennene Sondre, Ib Vegard Andersen og Håkon Pedersen, så således var ingen ting unormalt. Og når disse guttene går head to head, så skjer det nok noe med de alle tre mentalt. Er nok en og annen ting som glipper litt da konkurranseinstinktene er bra solide og ingen av de skal tape overfor de andre. Men etter en hel dags kjemping ute i de norske våte skogene, var det ringreven fra Bergen, Håkon Pedersen, som trakk det lengste NM-strået, et knapt hår foran Sondre med Ib rett deretter.

Disse gutta har vært med på å pushe unggutten fra Rogaland i mange år nå, og Sondre vet å verdsette dette som den ydmyke utøveren han er. Nå rettes fokuset mot den internasjonale kjøringen og sesongavslutningen der utover høsten. Og kjenner vi Gekko rett, så har smaken på Gull gitt fin motivasjon for en knallavslutning på dette året. Sondre fløy til Barcelona i går for mer trening og spansk mesterskapsrunde til helgen og siste individuelle VM-runde i Benidorm helgen etterpå.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg