Macna Rock – lett og vanntett sommerhanske


Rock er en sommerhanske fra Macna som er laget i en kombinasjon av tekstil og geiteskinn.

Tekst: Anders Eidevik.

På grunn av OutDry-membran som er laminert direkte til ytterstoffet, holder hansken seg både vanntett og lett de dagene det norske været viser seg å være … norsk. Den laminerte membranen bidrar også til at hansken har god pusteevne – selv i regnvær – og kort tørketid når sola skinner igjen eller etter endt kjøretur. Jeg må si meg imponert over plagg og kjøreutstyr med denne teknologien, som lever opp til slagordet «OutDry – water not included!». Hansken oppleves som fleksibel og sikker. Knokebeskytterne er noe ettergivende og tilpasser seg hånden, og det er ellers polstringer oppå fingrene, i håndflate og på sidene. Justering og stramming med to borrelås fungerer fint. I håndflaten er det mykt og fleksibelt skinn som sikrer deg et godt grep om gasshåndtaket. Rock har også visir svaber og er berøringsskjermenkompatibel. Det er en ting jeg vil bemerke, og det er at hanskens tommel er svært lang, og det tok noe tid å bli vant til. Kanskje er det min tommel som er for kort? Alt i alt er Macna Rock en hanske med et bredt bruksområde på sommerhalvåret. Den har selvsagt sine begrensninger når temperaturen beveger seg i retning vinter, da må varmere skyts til. Om du er på utkikk etter en lett, behagelig og vanntett sommerhanske, er dette absolutt et godt alternativ. Leveres i fargen sort med noen neongule detaljer. Leveres i størrelser S–4XL. Veil. pris: kr 1.795,- Norsk leverandør: Spare parts Service AS.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.