Touringtreffet er godt i gang

31.08.2019

 

I helgen er Radisson Blu på Beitostølen fylt opp med feststemte og kjøreglade motorsyklister som koser seg med flotte kjøremuligheter, fellesturer, prøvekjøringer av 2019-modeller, sosialt samvær og god mat og drikke. Det er selvsagt snakk om Touringtreffet 2019!

Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Ole Martin P. Eidevik.

 

Fredag 30. august var det fjerde år på rad at Terje Bredal og resten av gjengen i Speed Motorcenter ønsket velkommen til Touringtreff på Beitostølen og Radisson Blu. Etter en rikholdig buffet-middag fredag kveld – som ifølge flere rutinerte 'Touringtreffere' har blitt bedre og bedre for hvert år – ønsket Bredal alle velkommen og introduserte årets program og ulike medvirkende.

 

– Vi er alle meget fornøyd med den oppvartingen og de fasiliteter hotellet kan tilby. Området rundt er jo skapt for trivelige motorsykkelturer, enten man vil kjøre på asfalt eller på grusveier, skriver Bredal i treff-programmet.

 

 

Noen av få sykler treffdeltakerne kan prøvekjøre.

 

I dag, lørdag, er det duket for en rekke aktiviteter. Det er lagt opp til to fellesturer, en på asfalt og en på grus, det er mulig å prøvekjøre et stort utvalg av modellrekken til BMW og Yamaha, og det gjennomføres "GS experience light"-turer gjennom hele dagen. Nytt av året er en fottur ledet av Greda Grøndahl, turguide i Den Norske Turistforeningen. Så her er det mye å velge og vrake i!

 

 

MC-avisas Kyrre Hagen er turguide for "GS experience light"-turene. Han tar grupper på opp til 10 med på en løype med blant annet innlagte bremseøvelser og motbakkekjøring på tvilsomt underlag. Kudos til Speed Motorcenter for at de stiller med hele 10 GS-er!

 

I kveld er det duket for en flott treretters middag, før Arne Paulsen og Jarl Hole entrer scenen med kåseri/foredrag om deres til sammen ca. 120 år som motorsyklister.

 

I MC-avisa nr. 10-19 kommer en fyldigere rapport fra årets Touringtreff. Dette treffet er et årlig høydepunkt for mange MC-glade sjeler – dette kan virkelig anbefales! Neste års treff er satt til 4. til 6. september på samme sted.

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

Bunn

MC-Huset_200x200_feb20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
hdoslo_stillingannonse_200x200.gif
198x198_MT-banner_feb.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.