To tredjeplasser for Flathaug på Vålerbanen


Henning Flathaug følte seg veldig klar for å kjøre 7. og 8. NM-runde på Vålerbanen i helga, en bane han veit han kan være rask på.

Pressemelding: Team Flathaug Racing,. På kvalifiseringen lørdag morgen kjørte Henning inn til tredje startspor før ettermiddagens løp. Der tok han en veldig god start og kom seg raskt opp i ledelse. Han kjørte fra de andre noen runder, og lå to ca. to sekunder foran de andre, til Norvald Haaland og Carl Berthelsen etter hvert klarte å hente han inn igjen. Henning ble liggende på en ensom tredjeplass inn til mål. På søndag kvalifiserte Henning seg til fjerde startspor, og tok en litt dårligere start i løpet. Han kom seg raskt opp til fjerdeplass igjen, og lå like bak de tre foran helt til siste runde. Da tok Henning en frekk forbikjøring av Carl Berthelsen etter langstrekka, men klarte dessverre akkurat ikke å komme seg forbi Marius Ripel Jensen før mål. Nok en tredjeplass ble fasit for en bra, men litt skuffende helg for Henning som var klar for å vinne igjen. Neste og siste løpshelg for oss i år er NM-finale på Rudskogen 6.–7. september. Det gleder vi oss veldig til!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.