«Gekko» Haga ble nordisk mester 2019

25.08.2019

 

I år var det Finland som var vertsnasjon for det nordiske mesterskapet i Trial. Sondre «Gekko» Haga var påmeldt i både senior individuelt og på lag sammen med de andre fra landslaget. Og med tanke på at han knakk fingeren før sommerhvilen så var det flere enn bare unggutten selv som var spent på denne helgens konkurranse.

Tekst og foto: Pressemelding.

Men det var det overhodet ingen grunn til å være, og Sondre hadde en knall helg ute i seksjonene, der han nærsagt plukket rent bord og er for første gang i sin karriere nordisk mester både i senior og sammen med landslaget. Dette er en av de sterkeste prestasjonene han noengang har levert, med god margin, og når tallene skulle telles opp var det ingen tvil hvem som er kongen på haugen i Skandinavia.

«Jeg kjørte optimalt og er veldig stolt over denne seieren. Deilig at fingeren nå også er bra slik at jeg kan ta med meg dette videre i høstens sluttkjøring i VM.»

At det er noe med lufta nede i Hommersåk vet vi jo all, alt saltvannet og olja har fostret frem flere gode idrettsutøvere. Og det skal også nevnes at klubben som Sondre kjører for, Riska Motorsykkelklubb, tok hjem hele tre medaljer fra årets nordiske mesterskap, så det jobbes godt i klubben.

Neste VM-løp for Sondre er 21. september i Spania, som jo nesten er hjemmebane borte for han, så da gjennstår det bare å se hvordan det påvirker treningsiveren nå som han har innkassert et skikkelig trofee, men vi vedder på at han allerede er ute i skogen og driver restitusjonstrening med en motorsykkel og en stor stein et sted i Finland...

 

Bildegalleri:

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.