Still spørsmål til MotoGP-førerne Crutchlow og Nakagami


MotoGP-førerne Cal Crutchlow og Takaaki Nakagami (LCR Honda) stiller til intervju med MC-avisa. Vi ønsker å invitere deg til å være med å stille spørsmålene. Tekst: Ingvild Bolme. Foto: LCR Honda. Britiske Cal Crutchlow begynte å kjøre for MotoGP-teamet LCR Honda (Lucio Cecchinello Racing) i 2015. Han har siden han kom inn i MotoGP-klassen i 2011 tatt 17 pallplasser, hvorav tre av dem er seiere. Crutchlow ligger nå på en foreløpig niendeplass sammenlagt i serien. På plassen bak Crutchlow ligger teamkompis Takaaki Nakagami, også populært kalt Taka. Nakagami ble fører for LCR Honda når han kom inn i MotoGP-klassen i 2018. En foreløpig tiendeplass er en sterk prestasjon av japaneren i sitt andre år i mesterskapet. Det italienske teamet har siden dets oppstart i serien i 1996 levert 82 pallplasseringer, 24 seiere og 26 pole positions. I 2016 ble teamet beste uavhengige MotoGP-team, altså måtte de kun se seg slått av noen fabrikkteam. Så langt i år ligger LCR Honda på andreplass sammenlagt på samme liste, kun ti poeng bak Petronas Yamaha SRT. LCR Honda er uten tvil et spennende MotoGP-team som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Intervjuet med Cal Crutchlow og Takaaki Nakagami finner sted i Italia i september, og vi inviterer dere til å være med å stille spørsmålene! Send dine spørsmål til Crutchlow og Nakagami på mail til ingvild@rossiaward.com innen 31. august. Maks to spørsmål til hver fører, og husk å skriv i mailen hvem du ønsker å rette hvilket spørsmål til. Vi velger ut to–tre av de beste spørsmålene som kommer inn til hver fører og tar dem med oss i intervjuet. En presentasjon av LCR Honda-teamet og intervjuet i helhet kommer på trykk i MC-avisa nr. 10-19.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg