TET 2019 – "Ivar Bentzen Offroad Team" suser videre


MC-avisa kjører Trans Euro Trail gjennom Sverige mot nord. Et eventyr av grusveier gjennom ødemark med både ulv og bjørn. Det er klart for tredje dag på grus. Tekst og foto Kyrre Hagen. "Ivar Bentzen Offroad Team" suser videre gjennom de svenske skoger, etter frokost i en gapahuk ved Stor-Skalsjøn. Vi ankommer Strømsund for bensinfylling. Ivar Bentzen meddeler teamet, at det er viktig å gi seg mens leken er god. Daniel og Beate slår følge sorover. Tempoet skrus opp blant de fire gjenværende deltakerene. Underlaget denne dagen er veldig varierende. Det regner og gresset er utrolig sleipt. Alle får sine tilbud. Vi kommer til et nygrusa parti der syklene nærmest svømmer gjennom. Kilometer på kilometer balanserer vi syklene gjennom det tykke laget med løsgrus. Når vi er igjennom, har alle pump i arma. Vi blir enige om å skru ned tempoet.

Vi kjører gjennom store hogstfelt der fargene spiller i rosa og lilla. Gjeiterams og moden eng har fantastiske farger. Vi ser rovfugl og store skogsfugler som letter i det vi passerer. Også elg og harer passeres. Veiene er som sagt veldig varierte. Søle- og jordpartier, glatt og sleipt. I en sving med mye løsgrus stivner Robin og forsvinner ut av veien. Udramatisk heldigvis. Vi når Lycksele som er slutten på dette TET-sporet. Nå tar vi fatt på siste spor i Sverige. Regnet høljer ned. Campen slås tre mil nord for Lycksele. Bål tennes og regndressen beholdes på. I morgen er det nye muligheter for "Ivar Bentzen Offroad Team".

Presentasjon av en av deltakerne: Daniel Larsson. Alder: 49. Tittel: Servicerekniker. Bosted: Sandefjord. Har samboer og barn. Motorsykkel: Yamaha XT660 Ténéré og Suzuki DRZ 400. Interesse: Motorsykkel. Gjennomførte motorsykkel-eventyr: Turer i Spania, Island og Norge Min beste MC-opplevelse: MC-kjøring på Island. Begynte å kjøre MC i 1996.

Bildegalleri:

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg