TET 2019 – andre grusdag


MC-avisa kjører Trans Euro Trail gjennom Sverige mot nord. Et eventyr av grusveier gjennom ødemark med både ulv og bjørn. Det er klart for andre dag på grus. Tekst og foto: Kyrre Hagen. Første kjøredag på grus er unnagjort, og pizza inntas i Sveg. Under middagen døpes gruppa til "Ivar Bentzen Offroad Team", etter eldste deltaker. Etter to runder Svartepetter, fyller vi alle sengene i seksmannshytta. Det er yr i lufta, men det er bare å komme i gang. Grusveiene i dag er varierende, men enklere en gårsdagen, selv om Ivar er ute i småskauen og inspiserer lyngen. Forbi ei hytte blir vi stoppa. Hytteeiere mener vi er på ulovlige veier, men veiene TET følger skal være lovlige. De fleste finner ei rute rundt. Etter lunsj tar Robin ei pissepause og mister gruppa i nytelsen. Vi fortsetter, da dekning på mobil er en utfordring. Han tar oss igjen lengere oppe i løypa. Det blir 41 mil denne dagen. Noe som preger et par av deltakerene.

Vi finner en fin gapahuk ved Stor-Skalsjøen, og setter opp hvert vårt telt rundt denne. Det blir bålkos og mat. Fiskelykken blir også testet, og Espen drar inn to feite abborer. To priser deles ut i "Ivar Bentzen Offroad Team" denne kvelden. Robin får prisen for jålebukk for å ha med seg hårføner. Hagen får mekaniker-prisen for å ha skrudd på KTMen igjen.

Presentasjon av en av deltakerne: Navn: Beate Iren Olsen. Alder: 43. Tittel: Ingeniør. Bosted: Sandefjord. Har to barn. Interesse: familie, MC-turer og bøker. Motorsykkel: Triumph Tiger 800, BMW G 450 X. Mc-klubb: Sandefjord MC-klubb. Gjennomførte motorsykkel-eventyr: Finnmark og Baltikum. Min beste MC-opplevelse: turen til Finmark. Begynte å kjøre MC i 2012. I morgen fortsetter vi mot nord.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.