MC-avisa nr. 8-19 er i salg nå!


Sommeren er over oss, og det er bare å nyte den så lenge som mulig. I disse dager er nr. 8-19 på vei til kiosker og postkasser. Som vanlig er det proppfullt med spennende MC-stoff.

Vår eminente frilanser Kyrre Hagen har kjørt BMW F 850 GS Adventure, en sykkel mange har store forventinger til. Kjøreglede i bøtter og spann, hevder Kyrre.

Ducati har levert mye gromt opp gjennom tidene, og de bare fortsetter og fortsetter. Ole-Andreas Isdahl har tatt seg en svingom med Mulitstrada 1260 S, og det er ingen tvil om at han liker denne adventureren. Allerede innledningsvis stiller Ole-Andreas spørsmålet, er dette verdens beste allroudner?

Honda pryder salgstoppen, og det gjør de først og fremst fordi de selger massevis av sykler i mellomklassen. I denne klassen hører også CBR650R til. Andre Stepanoski har prøvekjørt sykkelen og anbefaler sykkelen på det varmeste til førere som plent ikke trenger 1000 cc.

I dette bladet for du del to av artikkelen om Peter Ozsvat Carlsson som la ut på Europatur med Vespaen sin. En reise det absolutt står respekt av. Gjennom 17 land og 6300 kjørte kilometer.

Av og til tester vi noen "gamle" klassikere. I dette nummeret har Jon Asgeir Lystad prøvd seg på en 1956-modell Tempo Standard 150. Da en kom på markedet kostet den en plass mellom to og tre tusen. I dag må du nok ut med ca. 40–50 tusen for et slikt eksemplar.

Hva med å leie MC i Polen? Det er stort utvalg av billige flybilletter til Polen. Hvis du da ønsker å utforske landet på to hjul, er det bare å leie seg en motorsykkel når du lander. Gunnar Lundal har gjort akkurat det. Her forteller han litt om opplevelsen og priser.

Tore Bergstrøm og Kirsti Holden har sendt oss en artikkel med tittelen: Motorsykler, tilfeldigheter og den menneskelige dimensjon. En spennende beretning om hvordan de møter nye mennesker som gir flotte opplevelser når de er på MC-tur. Her er det mye å lære for mange av oss.

En halvtimes kjøretur vest for Malaga, i den lille byen Alharin finner du Toro Trial. Toro Trial tilbyr heftige offroad-eventyr for de som liker å bryne seg på stein, grus og elveleier. Kyrre Hagen har vært der, kjørt der, og vil absolutt anbefale dette til andre. Dette er bare noe av det du finner i MC-avisa nr. 8-19. Sørg for at du får med det alt!

Om du ikke er abonnent, bør du bli det. Prisen er kun 599,- for 10 nummer. Du kan også kjøpe den i kiosk. Gå til "Bli abonnent" under "Abonnement" i menyen for å få opp skjema du kan fylle ut for å bli abonnent på MC-avisa. I tillegg til helårsabonnement tilbyr vi også prøveabonnement (3 nr.) og halvårsabonnement.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg