Sterk innsats av Flathaug på Karlskoga


Pressemelding, Team Flathaug Racing. Etter «comebacket» på ACR for to uker siden følte Henning seg veldig selvsikker på sykkelen under helgens NM-runde på Karlskoga. Fredagens treninger i varmen gikk greit, og på lørdag kvalifiserte Henning seg til femte startspor. Etter et tett løp med fire førere i kampen om teten, endte Henning opp på en sterk tredjeplass. På søndag kjørte Henning inn til sjette startspor, noe han ikke var fornøyd med da han ikke helt klarte å finne rytmen. Dette endret seg til løpet hvor han raskt kom seg forbi andre førere og kjørte inn i mål som nummer to. 36 verdifulle poeng ble sanket inn for teamet i helgen, og Henning ligger nå som nummer fire sammenlagt i NM. Han sier seg veldig fornøyd med egen innsats, og gleder seg veldig over å være tilbake så nære toppen. Neste løp for teamet er NM på Vålerbanen 24.–25. august.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg