Helg med uhell for Gekko

22.07.2019

 

Dessverre ble helgens utendørs VM-runde i Trial, i Frankrike, en nedtur for Sondre ‘Gekko’ Haga. Skader satte både han og hans minder delvis ut av spill. Dette medførte en langt dårligere plassering enn det 20-åringen fra Hommersåk hadde planer om, etter den flotte kvalifiseringen der han lå som nummer fire.

Tekst: Pressemelding.
Foto: Oddvar Meling.


Det var i nevnte kvalifisering at første uhell slo til, og minder Juan slo og ødela sitt kne. Dette satte han ikke helt ut av spill, men duoen er helt avhengige av hverandre for at Sondre skal prestere på sitt beste, så særlig optimalt var det ikke.

 

Dessverre så har Sondre slitt med smerter i hånden siden forrige helg. Han trodde det ikke var noe annet enn litt vondt, og mente før søndagens finale at det skulle la seg gjøre å forsvare sin gode kvalifisering. Men den gang ei. Til tross for heltemodig innsats fra akrobatkrigeren fra Norge, så ble det rett og slett for vondt i de krevende VM-seksjonene. Det ble til slutt umulig for han å holde i styret hardt nok, og smerten tok over fullstendig. Dette medførte til slutt, for ja, han fullførte alle 30 seksjonene, en kjedelig 16.-plass, men ikke siste plass da.

Grunnet smertene er det nå avtalt legebesøk ASAP. Sondre har et stort støtteapparat rundt seg som han kan bruke når behovet melder seg, så man ønsker nå og få klarhet i hva som har skjedd med hånden hans og at han nå skal la den hvile litt, da man ikke ønsker å ta noen sjanser.

 

Heldigvis tar nå VM-sirkuset en lang sommerferie, men det betyr jo ikke at det ikke er løp som skal kjøres, men Sondre vet godt hva som skal til og han har kommet tilbake fra skade før, som vi jo vet, så vi krysser fingrene for at dette kun er en lettere skade.

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.