Superhelg for Sondre


Sondre Gekko Haga kjørte i helgen fjerde runde av VM i Trial. Denne gangen var det Portugal som var vertsnasjon og man var forberedt på både ekstremvarme og tørre forhold, noe det også ble. Men det stoppet ikke unggutten fra Hommersåk i Rogaland der han innkasserte sitt beste resultat for året med en herlig 8.-plass etter endt kjøring.

Forskjellen på 23 og 31 prikker, i Trial, er åtte plasser. Dette sier noe om et vanvittig tett og tøft startfelt i Trial2-klassen. Og her kjemper Sondre nå helt klart i toppen av verden for den neste generasjonen av eliteutøvere. Det ble en varm dag med skikkelig støvete seksjoner. Det var tett mellom mange utøvere, men etter hvert som kreftene ble brukt opp, så skilte de beste seg fra resten.

Ryktene sier at Gekko, som han blir kalt, i dag har litt vondt i hånda. Dette kom av en litt "urettferdig" utdelt femmer fra dommeren på en av seksjonene, i hvertfall i følge utøveren selv, og at han da ble litt frustrert og klappet sykkelen sin litt hardt. Det er jammen lett å forstå når man ser på hvor mye 5 poeng utgjør i toppen, er ikke så lett å holde følelsen i sjakk da, ei heller i 30 varmegrader.

Men vond hånd eller ei, Sondre er super fornøyd med sin superhelg. Han klatrer seg stadig oppover listen sammenlagt og er i skrivende stund godt inne blant de 10 beste i verden i sin klasse. Neste helg er det en ny VM-runde, denne gangen i Frankrike, og vi vet at det ligger noe og venter i luften nå...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg