Niken med i Tour de France!


Nå er det tiende dagen på rad med Tour de France, og dere som følger med det største sporsarrangementet dette året i verden kan ikke gå glipp av å se at flere av følgesyklene Yamaha Niken med sine karakteriske dobbelhjul foran. Yamaha har inngått en treårig avtale med Tour de France-arrangøren og kommer også til å være synlig i kommende utgaven av La Vuelta (Spania rundt) fra 24. august. Her pressmeldingen fra Yamaha: "Yamaha Niken viser seg frem foran millioner av fans i Tour de France Det offisielle støttekjøretøyet i verdens mest prestisjefylte sykkelløp Yamahas treårige partnerskap med ASO (for Tour de France og La Vuelta) og RCS (for Giro d'Italia) som dekker Europas tre største etapperitt – samt en rekke andre regionale sykkelritt – gjenspeiler selskapets lidenskap for sport og konkurranse og er den perfekte anledningen til å vise den revolusjonerende NIKENs allsidighet med hensyn til vær og terreng.

NIKENs viktige rolle i Tour de France 2019: Etter å ha bevist sine enestående evner allerede som offisielle støttekjøretøyer i siste utgave av Giro d'Italia, kommer NIKEN-motorsyklene til å bli sett av millioner av fans og TV-seere under den kommende utgaven av Tour de France gjennom hele rittet på 21 etapper og 3.460 km. ASOs team av NIKEN-førere kommer til å spille en vital rolle i dette prestisjetunge sportsarrangementet, med ansvar fra alt fra medisinsk hjelp til forsyning av drikke og næring – samt skifte av sykkeldekk og -hjul for deltakere.

Flytter grensene: På samme måte som sykkelsporten stadig utvikler seg og flytter grensene, er også Yamaha stadig nyskapende og ønsker å gi en ny dimensjon til motorsykkelopplevelsen. NIKEN har et chassis med tre hjul og er en unik, revolusjonerende maskin som gir overlegen komfort ved langdistansekjøring i kombinasjon med enestående svingegenskaper og sikker bremsing på svingete veier – noe som gjør den til det ideelle offisielle støttekjøretøyet for den store variasjonen av utfordrende terreng og skiftende værforhold under Tour de France.

Den 106. utgaven av legendariske Tour de France startet i Brussel 6. juli og avsluttes i Paris 28. juli, og sykkelfans finner oppdatert informasjon om hver etappe ved å følge Yamaha på sosiale medier. Yamahas samarbeid med ASO og RCS dekker alle etapperittene de neste tre årene, og NIKEN vil også støtte den kommende utgaven av La Vuelta fra 24. august–15. september samt mange andre store sykkelritt i Belgia, Frankrike, Italia og Spania." Etapper i Tour de France 2019: www.letour.fr/en/overall-route

#Nyhet #YamahaXSR900Abarth

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg