Solid racehelg for Flathaug på ACR


Pressemelding: Etter en trøblete start på enda en sesong ser det ut til at de tekniske problemene har løsnet for Team Flathaug Racing. Under åpningshelga på Rudskogen i starten av juni røk girkassa på Hennings Honda CBR1000RR SP2, sannsynligvis grunnet slitasje etter fjorårets problemer med elektronikk. Da måtte Henning kjøre med lånt sykkel, som endte fra topplassering i løpet til kræsj, og ingen start i løp nummer to. Før helgens NM- runde på ACR i Mo i Rana klarte teamet å få reparert sykkelen, i tillegg til at elektronikkmysteriet endelig har blitt løst. Dette resulterte i tredje startspor før begge løp, og henholdsvis 3.- og 4.-plass i løpene etter mye bra og jevn kjøring. Henning sier han føler seg veldig selvsikker på sykkelen nå, som endelig har fått vise hva den er god for. Teamet gleder seg nå veldig til neste runde på Karlskoga om to uker, hvor Henning vant sitt første NM-løp i Superbike i fjor. Foto: Picman v/Gary Bailey.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg