Neste generasjon Yamaha R1 og R1M


Yamaha har sluppet informasjon om 2020-modell R1 og R1M, etter at de ble avdekket på denne helgens WorldSBK-runde på Laguna Seca. Crossplane-motoren på 998 kubikk er nå – selvsagt – Euro5-tilpasset og har blant annet fått et nytt innsugssystem. Denne nye generasjonen superbike fra Yamaha kan også skilte med mer effektiv aerodynamikk og en forbedret elektronikkpakke. I tillegg har de så absolutt utseendet med seg, ikke minst takket være nye LED-lykter i front. Som en del av å tilfredsstille Euro5-kravene, har eksossystemet nå fire katalysatorer og det er også gjort ytterligere støyreduksjoner på selve lyddemperen og på varmedekslene enn på tidligere versjoner. Under følger en liste over spesifikasjonene på 2020 R1 og R1M fra en pressemelding. YZF-R1M New Features: Highly sophisticated Öhlins ERS NPX gas pressurised forks Lightweight carbon tail cowl Aggressive new M1-style carbon cowling Stamped with its unique production number Updated Y-TRAC and YRC settings apps Fully integrated bodywork for improved rider/machine unity Aerodynamic efficiency increased by over 5% Reinforced feeling of quality and M1 DNA New 2-mode Brake Control (BC) cornering ABS New 3-mode Engine Brake Management (EBM) Optimized Launch Control System (LCS) New APSG ride-by-wire throttle Enhanced combustion efficiency and high rpm performance Increased braking performance New settings for steering damper Latest Bridgestone Battlax RS11 tyres with 200-section rear Uprated TFT instruments with BC and EBM indicators EU5 compliant engine YZF-R1M Key Features: State-of-the-art Öhlins Electronic Racing Suspension (ERS) Exclusive design with carbon and polished components Carbon front fender Communication Control Unit (CCU) with wireless remapping capabilities 998cc 200PS crossplane 4-cylinder engine 6-axis IMU with Gyro/G sensors for 3D motion data Power Delivery Modes (PWR) Quick Shift System (QSS) Banking sensitive Traction Control (TCS) / Slide Control (SCS) Front Lift Control (LIF) and optimized Launch Control System (LCS) Short wheelbase aluminium Deltabox frame Upward truss type swingarm Magnesium rear frame Exclusive entry to the European YRE events

Bildegalleri:

#Nyhet #Yamaha

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg