Solid racehelg for Flathaug på ACR


Pressemelding: Etter en trøblete start på enda en sesong ser det ut til at de tekniske problemene har løsnet for Team Flathaug Racing. Under åpningshelga på Rudskogen i starten av juni røk girkassa på Hennings Honda CBR1000RR SP2, sannsynligvis grunnet slitasje etter fjorårets problemer med elektronikk. Da måtte Henning kjøre med lånt sykkel, som endte fra topplassering i løpet til kræsj, og ingen start i løp nummer to. Før helgens NM- runde på ACR i Mo i Rana klarte teamet å få reparert sykkelen, i tillegg til at elektronikkmysteriet endelig har blitt løst. Dette resulterte i tredje startspor før begge løp, og henholdsvis 3.- og 4.-plass i løpene etter mye bra og jevn kjøring. Henning sier han føler seg veldig selvsikker på sykkelen nå, som endelig har fått vise hva den er god for. Teamet gleder seg nå veldig til neste runde på Karlskoga om to uker, hvor Henning vant sitt første NM-løp i Superbike i fjor. Foto: Picman v/Gary Bailey.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.