MC-utstyr – del av MC-klyngen i Forus-området


Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen. Av: Ole Martin P. Eidevik. Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019.

MC-utstyr - Ringreven: MC-utstyr har gjennom årenes løp etablert seg som en meget seriøs aktør på tilbehør til motorsykkel. Folk i Rogaland kjenner først og fremst butikken, mens resten av landet vil sikkert forbinde MC-utstyr med nettbutikken (mc-utstyr.no) og stands på MC-messer i Lillestrøm og Porsgrunn. Frank Kvilhaug er mannen bak MC-utstyr. Han startet virksomheten i 1995 da han begynte med import av motorsykler fra USA. Frank så at alle som kjøpte japanske cruisere også ønsket MC-utstyr, og da importbiten ble avsluttet i 1998, startet han MC-utstyr. MC-utstyr ble startet i Hafrsfjord, deretter flyttet de til Gausel, og nå befinner butikken seg på Lura/Forus. Frank har nå fått hjelp av sønnen Kristian som er et arbeidsjern utenom det vanlige, og som har utrolig god kompetanse på intercom. MC-utstyr er blant annet forhandler av Bihr, Bullfighter, Dainese, Motoport (Dane) og DBC-Sweden (Alpinestars). I fjor solgte de 2000 hjelmer av merker som AGV, Nitro, Caberg, Shark, Shoei og Scorpion. De har også et stort utvalg av Givi vesker og toppbokser.

Kristian og Frank Kvilhaug er fornøyd med butikken på Hegre Arena på Lura/Forus.

Butikken er full av kjøreklær og utstyr. Frank trives best når det bugner av varer.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg