AllSuperMoto AS – del av MC-klyngen i Forus-området


Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen. Av: Ole Martin P. Eidevik. Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019. AllSuperMoto AS - Yngst i bransjen: Fredrik Ingebrigtsen (f. 1996) har alltid hatt interesse for motorsykler. Han kjørte cross fra barnsben av og starter med nettbutikk med salg av deler til motorsykler fra barndomshjemmet. Deretter kom ønsket om å starte egen MC-butikk. I 2015 fikk han agenturet på Kawasaki og leide lokaler i det gamle ølutsalget til Tou på Forus. I 2017 ble de også forhandler av KTM i Rogaland. Butikken har selvsagt også et autorisert verksted som en finner bak i butikklokalet.

Selger Marius Solheimsnes forteller at de i år har slått alle rekorder når det gjelder nysalg.

Det er veldig interessant å ta et besøk til AllSuperMoto når de har prøvekjøring og aktiviteter. Kundegruppen deres er yngre enn hos de andre MC-forhandlerne i distriktet. Grunnen er nok at både eier og de ansatte er av den yngre garde, og at de i flere år har vært den butikken som selger flest A2-modeller for Kawasaki i Norge. AllSuperMoto AS tilbyr også utleie av motorsykler. Fredrik har nå ansatt to selgere, og plassert seg inne i deleavdelingen der han har oversikt over både verkstedsdriften og MC-salg.

Det bugner av motorsykler inne i salgslokalene til AllSuperMoto. Noen har de også hengt opp!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg