AllSuperMoto AS – del av MC-klyngen i Forus-området

09.07.2019

 

Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen.

Av: Ole Martin P. Eidevik.
Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019.


AllSuperMoto AS - Yngst i bransjen:
Fredrik Ingebrigtsen (f. 1996) har alltid hatt interesse for motorsykler. Han kjørte cross fra barnsben av og starter med nettbutikk med salg av deler til motorsykler fra barndomshjemmet. Deretter kom ønsket om å starte egen MC-butikk. I 2015 fikk han agenturet på Kawasaki og leide lokaler i det gamle ølutsalget til Tou på Forus. I 2017 ble de også forhandler av KTM i Rogaland. Butikken har selvsagt også et autorisert verksted som en finner bak i butikklokalet.

 

Selger Marius Solheimsnes forteller at de i år har slått alle rekorder når det gjelder nysalg.


Det er veldig interessant å ta et besøk til AllSuperMoto når de har prøvekjøring og aktiviteter. Kundegruppen deres er yngre enn hos de andre MC-forhandlerne i distriktet. Grunnen er nok at både eier og de ansatte er av den yngre garde, og at de i flere år har vært den butikken som selger flest A2-modeller for Kawasaki i Norge. AllSuperMoto AS tilbyr også utleie av motorsykler. Fredrik har nå ansatt to selgere, og plassert seg inne i deleavdelingen der han har oversikt over både verkstedsdriften og MC-salg.

 

Det bugner av motorsykler inne i salgslokalene til AllSuperMoto. Noen har de også hengt opp!

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.