Rovik MC AS – del av MC-klyngen i Forus-området


Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen. Av: Ole Martin P. Eidevik. Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019.

Rovik MC AS - Lang erfaring i bransjen: Owe Rovik (f. 1957) har blitt en institusjon blant MC-folket i Rogaland. Owe har sett tusenvis av sykler gå ut fra MC-butikker siden han trådte sine barnesko i sin fars butikk, Thore S. Rovik på Hana i Sandnes.

Owe Rovik inne i det nye lokalet som skal huse brukt- og utstyrsavdelingen.

Owe Rovik startet Rovik MC AS for to år siden sammen med sin kone Sissel Rovik, Jone Larsen, Haraldur Haraldsson og Stian Randen. De er forhandler av Yamaha, og har som seg hør og bør en ”Yamaha Store” butikk full av nye Yamaha-modeller. Owe har solgt Yamaha i over 30 år, og butikken har nettopp utvidet lokalene med egen utstyrs- og bruktavdeling på 250 kvadratmeter. Rovik MC AS er også servicepunkt for BMW, og tilbyr reperasjoner og service til BMW-kunder i Rogaland. Lokalene til Rovik MC AS ligger midt i Forus mellom Tvedt-senteret og Biltilsynet.

Rovik MC AS er serviceverksted for både Yamaha og BMW.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.