MC Oslo er ferdig som Suzuki-forhandler


MC Oslo har kunngjort på sin nettside at de fra og med 1. juli ikke lenger er Suzuki-forhandler. Dette betyr at de heller ikke har mulighet til å utføre service og reparasjoner på Suzuki, siden de nå ikke har tilgang til reservedeler.

Tekst: Anders Eidevik.

MC Oslo, som i starten i 1983 het Mopedcenter og var eneforhandler i Oslo for Tempo/Sachs mopeder, har vært forhandler for Suzuki mopeder og motorsykler siden 1994. Det er de siste årenes fall i salget som oppgis som grunn til at de nå trekker seg som Suzuki-forhandler.

– Jeg må innrømme at etter 25 år med Suzuki et det litt vemodig å avslutte, men i business må man noen ganger ta slike avgjørelser, skriver daglig leder og eier Kåre Vaskinn. – Vi har imidlertid stor suksess med våre to andre merker – BMW og Honda – og fremover vil vi ha enda større fokus på disse merkene, skriver Vaskinn. Alle lagerførte Suzuki-deler selges nå ut med 75 % rabatt på MC Oslos nettbutikk. Klikk her for å gå til oversikten på deres nettbutikk. Cross Centeret Snellingen AS på Alnabru er nå eneforhandler for Suzuki i Oslo-området.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg