Ingen siesta på Sondre


I helgen kjørte Sondre «Gekko» Haga fra Hommersåk en dobbelt runde av spansk mesterskap i Trial. Dette sammen med noen av de beste utøverne som finnes i sporten, da landet er kjent for, ja ikke bare å produsere trialutøvere av verdensklasse, men faktisk motorsportutøvere av verdensklasse. Tekst: Pressemelding. Foto: Mediser Trial team. Og det er pga. dette vanvittig høye nivået at 20-åringen fra Rogaland i lille Norge velger å kjøre det nasjonale mesterskapet der, da man på mange måter kan kalle det et uoffisielt B-VM, noe som jo gir Sondre en matching og trening på det nivået han sikter mot toppen på.

Selv sier Sondre at han er veldig fornøyd med kjøringen i helgen, og vi kan kjapt avsløre at han innkasserte to 9.-plasser, noe som jammen ikke er dårlig med tanke på at han da stilte i klasse 1, der f.eks. storkanon Adam Raga kjørte og kom på en andre og en tredjeplass. Nevnte Raga er således også en målestokk for Sondre på hvor han er i sin karriere og ikke minst hvor han skal, og det er nok der utøveren nå ser at han åpenbart er på rett spor.

Neste helg er krigeren klar for nok en VM-runde i utendørs trial, denne gangen i Portugal. Her kjører Sondre i klassen Trial2 og pr. dags dato så ligger han på en sammenlagt 10.-plass. Etter uttalelser fra utøveren selv, er han nå etter helgens positive opplevelse supergira og har et klart mål om å gjøre sin beste VM-runde for året.

Så det blir nok ingen siesta på Sondre med det første.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
CBP_198x198_jan21.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.