Arena MC AS – del av MC-klyngen i Forus-området


Det har blitt mer og mer populært med næringsklynger, der samme type butikker samler seg i et område, også blant MC-forhandlerne i landets største byer. I denne artikkelserien settes fokus på Forus-området i Stavanger- og Sandnesregionen. Av: Ole Martin P. Eidevik.

Artikkelen ble først vist i MC-avisa nr. 6-2019.

Arena MC AS – Størst og nyest: I april startet Arena MC opp i nye lokaler rett ved siden av Kvadrat Kjøpesenter på Lura/Forus. Plasseringen er helt genial, butikklokalet er gedigent og det bugner av sykler. Innerst i butikken finner du deledisken der Øystein Westre og Dag Frode Molden hjelper kundene. Kenneth Østberg, som styrer Harley-Davidson Stavanger, har fått sin egen avdeling ved siden av dele-disken.

Dag Frode Molden, Kenneth Østberg, Linn Kant og Øystein Westre er noen av de ansatte i Arena MC som er klar til å hjelpe kunder som kommer innom butikken.

Verkstedet ligger bakerst i butikken og kan skilte med hele åtte løftebukker med egne arbeidsstasjoner, og vil dermed være et av Norges største MC-verksteder. Arena MC har blitt et flott MC-arena, og er en MC-butikk det er verdt å besøke. Har en god tid, er det en flott sofagruppe midt i butikklokalet der en kan nyte omgivelsene. Arena MC er med sine 2000 kvadratmeter en av Norges største, og de er blant annet forhandler av Aprilia, H-D, Honda, MV Agusta, Suzuki, Triumph, Vespa og Zero.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg