Hardt og hett for Gekko


Runde fire av utendørs VM i Trial gikk i helgen i Belgia, der Sondre "Gekko" Haga var klar til start i den lille byen Comblain Au pont. Tekst: Pressemelding. Som alltid kjørte Sondre bra i kvalifiseringen, og før søndagens finale lå han på kval plass nummer 6. Men det skulle vise seg å bli en tøff dag, for hele sirkuset, da varmen i Europa var satt på typ grill og de tørre og støvete seksjonene var mer enn krevende.

Vår egen kriger fra landet i nord, med gener fra vikingtiden og snø i blodårene, jobbet knallhardt hele dagen, svetten rant og man skal ikke se bort i fra at det kom en glose eller to, men etter endt dag så kunne han kassere inn en 13 plass. Selv var han veldig skuffet, og ønsket han hadde litt mer trening på slike seksjoner som arrangøren hadde tryllet frem, men vi vet at å kjempe mot elementene og mot de beste i verden samtidig, ja det krever sitt!

Nå er det en liten pause i VM før sirkuset møtes igjen i Portugal om 14 dager. Sondre skal sette seg på nok et fly, nok en trening og nye mål. Til Barcelona for å trene i første omgang og så Spansk mesterskap i Leon til helgen. Det er ingen hvile for de som kjemper med flagget på brystet.

Bildegalleri:

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg